Hoe ouder hij is, hoe mooier hij wordt!

De MGO Waxjas.

U heeft niet zomaar een waxjas in uw bezit! U heeft er een van MGO Leisure Wear! Deze waxjassen worden gemaakt van Egyptisch katoen, deze katoensoort heeft langere vezels, en is daardoor sterker, soepeler en heeft daardoor een veel beter draagcomfort dan waxjassen gemaakt van ander materiaal.

MGO Waxservice

Een jas op de originele manier waxen vereist vooral geduld, veel tijd en vakkundigheid. Uw jas wordt grondig onder de loep genomen en wij voorzien uw jas van een nieuwe waxlaag. Een onderhoudsbeurt bedraagt € 79,- voor een korte jas, € 89,- voor een lange jas en € 69,- voor een bodywarmer. Hiervoor dient u de jas wel schoon (gewassen in koud water) in te leveren. De prijzen zijn inclusief retour sturen.
Om te voorkomen dat u uw jas onnodig lang kwijt bent, is het aan te raden om uw jas toe te sturen van januari tot en met juni. U moet erop rekenen dat u uw jas 2 weken kwijt bent bij een gemiddelde waxbeurt. Mocht er meer aan de hand zijn, dan kan het voorkomen dat het langer duurt.
In de maanden juli tot en met december kan het sowieso langer dan 2 weken duren i.v.m. seizoensdrukte.

Onderhoudstip:
Een waxjas kan het beste met koud water gereinigd worden. Verwijder een hardnekkige vlek evt. met behulp van natuurzeep. Daarna moet de jas volledig drogen zodat de jas opnieuw gewaxt kan worden. (U kunt dit alles ook zelf doen, zie aanvullende informatie hieronder.)

Reparatie Atelier

Soms is regulier onderhoud niet genoeg en heeft u de jas écht uitgedaagd. Misschien zit er een scheur in uw jas, is de rits beschadigd of mist er een knoop…….Dat kan natuurlijk gebeuren!

Niet getreurd… MGO heeft een eigen reparatie atelier waar vrijwel iedere (wax)jas gerepareerd kan worden (Ook jassen van een ander merk!)

Maak dan een foto van uw jas, een close-up van het probleem of de beschadiging en stuur deze naar: info@mongo.nl of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard geven wij u vooraf een duidelijke kostenindicatie zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Onderhoudsmiddelen

Wilt u zelf aan de slag? Dat kan ook! Bij de verschillende MGO verkooppunten of via ons kunt u twee onderhoudsmiddelen bestellen. Namelijk de Wax-Dressing en Wax-Spray.
Veel van onze dealers hebben deze producten overigens ook gewoon op voorraad!

Gebruiksdoel en gebruik:
Wax-Dressing: Bij intensief gebruik kunt u uw jas 1 tot 2 keer per jaar van een nieuwe waxlaag voorzien.
Wax-Spray: Bij minimaal gebruik of als tussentijdse bescherming.