Hoe ouder hij is, hoe mooier hij wordt!

De MGO Waxjas.

HELAAS ZIJN WIJ GESTOPT MET ONZE WAXSERVICE!
U heeft niet zomaar een waxjas in uw bezit! U heeft er een van MGO Leisure Wear! Deze waxjassen worden gemaakt van Egyptisch katoen, deze katoensoort heeft langere vezels, en is daardoor sterker, soepeler en heeft daardoor een veel beter draagcomfort dan waxjassen gemaakt van ander materiaal.

Het katoen wordt voorzien van een speciale waxlaag, waardoor uw jas waterafstotend wordt. Uw jas is hierdoor bestand tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden en goed schoon te houden.
Om lang plezier van uw waxjas te hebben is het aan te bevelen de jas met enige regelmaat van een nieuwe waxlaag te voorzien. Wij hebben hier de juiste producten voor, zodat u hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Reparatie Atelier

Soms is regulier onderhoud niet genoeg en heeft u de jas écht uitgedaagd. Misschien zit er een scheur in uw jas, is de rits beschadigd of mist er een knoop…….Dat kan natuurlijk gebeuren!

Niet getreurd… MGO heeft een eigen reparatie atelier waar vrijwel iedere (wax)jas gerepareerd kan worden (Ook jassen van een ander merk!)

Maak dan een foto van uw jas, een close-up van het probleem of de beschadiging en stuur deze naar: info@mongo.nl of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard geven wij u vooraf een duidelijke kostenindicatie zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Onderhoud & Onderhoudsmiddelen

Een waxjas kan het beste met koud water gereinigd worden. Verwijder een hardnekkige vlek evt. met behulp van natuurzeep. Daarna moet de jas volledig drogen zodat de jas opnieuw gewaxt kan worden. Bij de verschillende MGO verkooppunten of via ons kunt u twee onderhoudsmiddelen bestellen. Namelijk de Wax-Dressing en Wax-Spray.
Veel van onze dealers hebben deze producten overigens ook gewoon op voorraad!

Gebruiksdoel en gebruik:
Wax-Dressing: Bij intensief gebruik kunt u uw jas 1 tot 2 keer per jaar van een nieuwe waxlaag voorzien.
Wax-Spray: Bij minimaal gebruik of als tussentijdse bescherming.